L’Oeuf Business Club

Zakelijk sporten of een event organiseren?

Voor iedere gelegenheid een mooie locatie voor u en uw gasten! Brasserie L’Oeuf is dé locatie voor uw bedrijfsfeest, receptie, een gezellige borrel aan de IJssel en meer. De locatie leent zich uitstekend voor groepsreserveringen en spetterende feesten. Door de warme, ontspannen uitstraling voelt u zich gelijk helemaal op uw gemak.

Video afspelen

Zakelijk padellen

Het afsluiten van een zakelijk padel lidmaatschap kan voor iemand een uitstekende manier zijn om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven, de teamgeest en sociale interactie te bevorderen, nieuwe zakelijke contacten te leggen en de merkpositionering te verbeteren, wat kan leiden tot betere relaties en kansen op de werkvloer.

Zakelijk bedrijfsevent

Ben je op zoek naar een unieke en actieve manier om de teamgeest en sociale interactie in je bedrijf te versterken? Overweeg dan eens om een event te organiseren op een padelbaan! Padel is een uitdagende en sociale sport die niet alleen helpt om fysiek gezond te blijven, maar ook mentaal welzijn kan bevorderen. Door een evenement op een padelbaan te organiseren, kun je niet alleen de teamgeest versterken en nieuwe zakelijke contacten leggen, maar ook de merkpositionering van je bedrijf verbeteren en de naamsbekendheid vergroten.

Baan sponsoring

Zou je graag als een bedrijf je logo op een banner langs de banen hebben of onze events sponsoren? Lees dan op deze pagina onze sponsormogelijkheden.
Sponsor

De baan sponsoren of je banner langs de baan?

Er zijn verschillende opties voor het plaatsen van reclame langs tennis- en padelbanen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor banners langs de baan, waardoor de reclame goed zichtbaar is tijdens het spel. Daarnaast kan er ook een advertentie op het elektronische display op het terras geplaatst worden, hier worden wisselende advertenties en boodschappen getoond. Posters op het toilet bieden daarnaast ook een mogelijkheid om de reclame onder de aandacht te brengen. Ten slotte kan er ook een logo langs de padelbaan geplaatst worden, zodat deze goed zichtbaar is voor spelers en toeschouwers. Het is belangrijk om een goede afweging te maken tussen de verschillende opties en te bepalen welke het meest effectief zijn voor de beoogde doelgroep.
Basis sponsorpakket + reclamedoek 2,50 x 0,60 meter € 450 per jaar
Basis sponsorpakket + reclamedoek 12 x 2 meter€ 550 per jaar
Basis sponsorpakket + reclamedoek Centre Court 12 x 2 meter€ 950 per jaar